LED WI-FI plafond

CERES

Fedezze fel otthona intelligens világítását az ORO CERES plafonddal, amely a legmodernebb technológiát elegáns, univerzális dizájnnal ötvözi.

Tökéletesen illeszkedik bármilyen belsőépítészeti stílushoz. Az egyszerű fehér design bármilyen térbe illik – a modern, minimalista terektől a hagyományosabb és klasszikusabb dekorációkig. A lámpa könnyű kialakításának köszönhetően könnyen felszerelhető, akár álmennyezetre is.

Lámpánk sokkal többet nyújt egyszerű világításnál – ez egy teljes körű, intelligens megoldás a fénykezelésre otthonában. Az ORO LED WIFI fejlett technológiát használ, amely egy könnyen kezelhető alkalmazáson keresztül lehetővé teszi, hogy személyre szabja a világítást, még akkor is, ha nem tartózkodik otthon.

Lehetővé teszi a fehér fény árnyalatainak beállítását, a fényhőmérséklet megváltoztatását 3000K-ról 6500K-ra, a fény tompítását és világosabbá tételét – mindezt az Ön ujjhegyéről, bárhol is legyen. Ráadásul az ORO LED WIFI együttműködik a népszerű hangfelismerő rendszerekkel, például a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszerrel, így hangutasításokkal is vezérelheti világítását.

 

Plafondunk beépített 18 W-os LED fényforrással van felszerelve, amely 1260 lumen fényerőt bocsát ki.

Intuitív alkalmazás

Világításvezérlés a LED-POL SMART alkalmazással

Hangvezérlés

Működik a népszerű Alexa hangalapú asszisztensekkel.

Termékcsoportosítás

Lehetőség a WIFI DRIVE termékcsaládba tartozó termékek csoportjának vezérlésére.

Wifi hálózat

Minden funkciót a világ bármely pontjáról irányíthatunk.

Szín és fényerő beállítása

A fényerősség és a szín beállítása a napszaknak és az éjszakai óráknak megfelelően.

A legmagasabb szintű szabványok

Nincs UV-sugárzás, RoHS-konform és megfelel az európai szabványoknak.

Tegye ragyogóvá belső tereit teljesen személyre szabott és intelligens világítással.

ORO-E27-A60-WIFI-DRIVE-9W-RGBW

LED WiFi Drive lámpa a fény színének változtatására (RGBW), fényerőszabályozásra és távoli indításra és vezérlésre alkalmas a mobileszközön lévő ingyenes LED-POL SMART alkalmazáson keresztül.

ORO-GU10-WIFI-DRIVE-5,5W-RGBW

LED-lámpa a fény színének megváltoztatására (RGB), a fény színhőmérsékletének megváltoztatására (CCT), dimmelésre (DIMM) és távoli indításra és vezérlésre való képességgel a LED-POL SMART alkalmazáson keresztül a mobileszközén.

ORO-STRIP-5050-NWD-WIFI-DRIVE-RGBW-SET

LED-szalag a fény színének változtatására (RGBW), dimmelésre és távoli aktiválásra és vezérlésre alkalmas a mobileszközön lévő ingyenes LED-POL SMART alkalmazáson keresztül.

Ütemezés

7:15 A fény bekapcsolása

A távvezérlő funkció használata

10:00 Színváltás

WiFi Drive LED fény színváltoztatási képességgel

16:30 Felvilágosítás

WiFi Drive LED lámpa a fényerősség változtatásának lehetőségével

22:18 A lámpa kikapcsolása

Az alkalmazás használata mobileszközéről

ORO LED RGBW E27 A60 WIFI DRIVE

Élvezze a legmodernebb világítást az ORO A60 WIFI DRIVE lámpával. Tejfehér üvegének és elegáns kivitelének köszönhetően a legtöbb lámpatípussal kompatibilis, a beszerelést pedig tovább könnyíti az E27-es típusú menet. A lámpa klasszikus méretekkel rendelkezik, így a legtöbb lámpatesttel kompatibilis.

A 9 W maximális teljesítményű és 806 lumenes fényáramú, fejlett LED-izzó a technológiát és a teljesítményt ötvözi, így intelligens világítási megoldást kínál otthona számára.

Élvezze a legmodernebb világítást az ORO A60 WIFI DRIVE lámpával. Tejfehér üvegének és elegáns kivitelének köszönhetően a legtöbb lámpatípussal kompatibilis, a beszerelést pedig tovább könnyíti az E27-es típusú menet. A lámpa klasszikus méretekkel rendelkezik, így a legtöbb lámpatesttel kompatibilis.

A 9 W maximális teljesítményű és 806 lumenes fényáramú, fejlett LED-izzó a technológiát és a teljesítményt ötvözi, így intelligens világítási megoldást kínál otthona számára.

Bármelyik helyiségben elhelyezheti, és a fény színét és intenzitását a hangulatához vagy alkalomhoz igazíthatja. Az alkalmazás segítségével tompíthatja és felerősítheti a fényt, és akár 16 millió színt kínáló teljes RGB színpalettából választhat. A fehér fény hőmérsékletét is könnyedén változtathatja melegről hidegre (2700 – 6500K között).

Emellett az ütemezőnek köszönhetően nem kell emlékeznie a világítás be- és kikapcsolására, és további kényelmet nyújt, hogy a Google Assistant és az Amazon Alexa programmal való integráció révén hangjával is vezérelheti a világítást. Tapasztalja meg az ORO LED RGBW E27 A60 WIFI DRIVE intelligens világítás nyújtotta kényelmet és sokoldalúságot. Ez a jövő világítása már ma elérhető.

 

A WIFI DRIVE termékcsalád elérhető funkciói

  • Fokozatmentesen állítható fényszín.
  • A fény mennyisége (dimmelés).
  • Színváltás.
  • Automatikus be- és kikapcsolás.
  • Számos előre programozott világítási típus közül választhat.
  • Lehetőség saját világítási beállítások létrehozására.
  • Időzítő.
  • Helyszínhez és helyiséghez való hozzárendelés.
  • Termékek csoportosítása és egyidejű vezérlése.

ORO LED RGBW E27 A65 WI-FI DRIVE 15W

Az ORO LED WIFI E27 A65 A65 15W RGBW intelligens izzó, az innovatív világítást állandó elemmé teszi otthonában. Kivételes megvilágítást biztosít Önnek 1400 lumenes fényáramával, így az egyéni hangulatához vagy igényeihez igazítható fényt biztosít. Ráadásul a teljes RGB-palettának köszönhetően akár 16 millió szín közül is kiválaszthatja a fény színét.

A fényt könnyedén a hangulatához, stílusához, enteriőrjéhez vagy napszakához igazíthatja. A fehér fény hőmérsékletének változtatásának lehetőségével, a meleg 3000K-tól a hideg 6500K-ig, a világítás teljesen új dimenzióját kapja otthonában. A Wi-Fi technológiának köszönhetően bárhonnan vezérelheti az izzót. A LED izzó beépített nappali és éjszakai érzékelővel rendelkezik, így a világítás automatikusan be- és kikapcsol a napszaktól függően.

Az izzó emellett hosszú élettartammal is rendelkezik, akár 25 000 órát is kibír. Emellett nagyon hatékony – bár 15 W-os teljesítményű, mégis egy 100 W-os hagyományos izzóhoz hasonló fényt bocsát ki.

Az ORO LED RGBW E27 A65 A65 WI-FI DRIVE izzó nem csak az energiaszámlákon spórol, hanem lehetővé teszi, hogy Ön is részt vegyen a valódi környezetvédelemben. Tökéletesen kombinálható a legtöbb E27-es menettel rendelkező lámpatípussal és lámpabúrával – így gyakorlatilag bármilyen helyiségben sikeresen használható. Ráadásul az ORO LED RGBW E27 A65 lehetővé teszi, hogy hanggal vezérelje, mivel kompatibilis a népszerű hangfelismerő rendszerekkel, mint például a Google Assistant és az Amazon Alexa.

Változtassa meg a világításról alkotott elképzeléseit már most az ORO LED WIFI E27 A65 WI-FI DRIVE izzóval.

ORO LED RGBW GU10 WI-FI DRIVE 5,5 W

Világítsa meg szobáit az ORO LED RGBW WI-FI DRIVE GU10 5,5 W-os intelligens izzóval. Ez a modern és rendkívül funkcionális izzó lehetővé teszi, hogy bármilyen teret az Ön igényei szerint alakítson át.

Ez az izzó nem csak esztétikailag illeszkedik spotjaihoz, reflektoraihoz és fali lámpáihoz, de könnyedén megváltoztatja bármely helyiség hangulatát. Ráadásul a teljes RGB-palettának köszönhetően akár 16 millió színből is kiválaszthatja a világítás színét, így a fényt könnyedén a hangulatához, a belsőépítészeti stílusához vagy a napszakhoz igazíthatja. A világítás teljesen új dimenziót kap a fehér fény hőmérsékletének változtatásával, a meleg 3000K-tól a hideg 6500K-ig.

Távirányítás, a fény be- és kikapcsolásának ütemezése és a hangvezérlés csak néhány az ORO LED RGBW GU10 WI-FI DRIVE izzó által kínált intelligens funkciók közül – mostantól akkor is vezérelheti a világítást, amikor nincs otthon. A 350 lumenes fényáramnak köszönhetően mindössze 5,5 W mellett a világítás világos, éles és energiatakarékos.

szín

SZÍN, ÁRNYALAT ÉS FÉNYERŐ MEGVÁLTOZTATÁSA

Állítsa be a fény színét, hogy egyedi hangulatot teremtsen

ORO LED WI-FI DRIVE SET 5050 NWD

Élvezze az egyedi hangulat megteremtésének szabadságát az ORO LED WI-FI DRIVE SET 5050 NWD intelligens szalaggal. Ez a modern, funkcionális világítás alkalmazkodik stílusához és hangulatához, kiemelve belső terének szépségét és karakterét.

Az egyszerű szerelhetőség és a sokoldalú alkalmazhatóság teszi a LED-szalagot tökéletessé bútorok, fülkék, munkalapok, polcok, mennyezetek vagy lépcsők megvilágítására. A belső tér minden egyes eleme új, egyedi jelleget kap.

Az ORO LED WI-FI DRIVE SET 5050 NWD szalaggal a teljes RGB paletta segítségével a fehér fény árnyalatait variálhatja a melegtől a hidegig. Állítsa be a fényhőmérsékletet 4000 – 4500K között a napszaknak vagy az Ön preferenciáinak megfelelően – akár 16 millió szín közül választhat, hogy egyedi hangulatot teremtsen otthonában.

 

Az ORO LED WI-FI DRIVE SET 5050 NWD szalag intelligens világítási előnyei közé nemcsak a fény tompításának és világosodásának lehetősége tartozik, hanem a fény be- és kikapcsolási ütemének programozása is. Vezérelje a világítást hanggal és távolról, még akkor is, ha nincs otthon, a hangfelismerő rendszerekkel, például a Google Assistant vagy az Alexa (Amazon) integrációjának köszönhetően.

Rendkívül tartós termék, amelynek élettartama 30 000 óra – így hosszú évekig élvezheti fényét.

KOMPATIBILITÁS

Ingyenes alkalmazás

Töltse le ingyenes LED-POL SMART alkalmazásunkat a telefonjára, és vezérelje az izzót távolról!

Adatlapok

h

ORO-E27-A60-WIFI-DRIVE-9W-RGBW

Letöltés

h

ORO-E27-A65-WIFI-DRIVE-15W-RGBW

Letöltés

h

ORO-GU10-WIFI-DRIVE-5,5W-RGBW

Letöltés

h

ORO-CERES-WIFI-DRIVE-18W-CCT

Letöltés

h

ORO-STRIP-5050-NWD-WIFI-DRIVE-RGBW-SET

Letöltés